Houtskeletbouw Limburg op maat

All Wood Design voert ook houtskeletbouw werkzaamheden uit in Limburg. Hier realiseren wij in samenwerking met of in opdracht van aannemers, maatwerk projecten. Van het plaatsen van casco’s tot aanbouw, en van kozijnen tot trappen. Heeft u interesse in houtskeletbouw? Wij helpen u graag verder.

Houtskeletbouw Limburg

Houtskeletbouw in Limburg voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particulieren als bedrijven in Limburg, ontwerpen, realiseren en plaatsen wij houtskeletbouw. Wij nemen het project van a tot z uit handen, onze focus ligt dus ook op het ontzorgen van de klanten. Dit proces begint met het controleren van de haalbaarheid, vervolgens produceert het personeel met jarenlange ervaring de onderdelen op onze HSB productie werkplaats waar we de beschikking hebben over machines die aan alle eisen voldoen. Wij leveren voornamelijk specifieke of kant-en-klare producten af voor de professionele sector. Ook het plaatsen van de onderdelen nemen we uit handen, wist u dat een houtskelet woning al binnen een dag luchtdicht is? Het grote voordeel van houtskeletbouw is de korte bouwtijd.

houtskeletbouw opbouw

Een comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis

Onze houtskeletbouw is in Limburg en omstreken al door veel klanten ontdekt. De uiterst betrouwbare methode van houtskeletbouw maakt gebruik van de positieve eigenschappen van hout, steen en beton. Zonder ruimteverlies en met een zeer hoge isolatiewaarde realiseren we een huis dat duurzaam en energiezuinig is. En dat zijn slechts enkele voordelen van houtskeletbouw. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vrijheid in vormgeving en indeling en de korte bouwtijd?

Houtskeletbouw